Aanmelden en Contact

Aanmelden kan direct bij De Eburon via één van de op deze website vermelde kanalen. Om in aanmerking te komen voor een begeleidingstraject bij De Eburon is echter, altijd een indicatie nodig. Waar wij voorheen enkel AWBZ geïndiceerde zorg/ begeleiding in PGB leverden, komt de vraag nu voor meer dan 75% uit de “nieuwe” wet op maatschappelijke ondersteuning (WMO). Voor deze WMO geïndiceerde zorg sluiten zorgaanbieders overeenkomsten af met gemeenten. De Eburon heeft deze overeenkomsten gesloten met de volgende gemeenten; Eindhoven, Veldhoven, Best, Oirschot, Bergeijk, Eersel, Reusel-De Mierden en Bladel. Naast deze WMO geïndiceerde trajecten leveren wij nog steeds Wlz (de nieuwe AWBZ) geïndiceerde zorg, met die uitzondering dat dit enkel in PGB mogelijk is.

Het traject van hulpvraag naar zorgaanbod is niet altijd gelijk. Dit is afhankelijk van het soort hulpvraag, het individuele proces en is soms ook per gemeente verschillend. Bovendien zijn deze processen nog erg dynamisch en kunnen deze op het moment van schrijven al weer veranderen. De Eburon doet haar best om alle veranderingen in deze te volgen en goed geïnformeerd te blijven over deze processen. Op deze wijze kunnen wij u optimaal van dienst zijn en u ondersteunen, indien dit gewenst wordt.

Elders op deze website, bij “procedures” kunt u lezen, hoe het traject van aanmelding intern bij De Eburon wordt vervolgd. Aanmelding is geen garantie voor plaatsing. De Haalbaarheid hiervan wordt in de vervolgprocedure bepaald. Om deze vervolgprocedure te kunnen starten, is het noodzakelijk dat De Eburon, vooraf, optimaal wordt geïnformeerd over de actuele situatie en de achtergronden.

Plaatsing op De Eburon

De beste weg om contact met ons op te nemen is per e-mail. U kunt dan uw vraag zo duidelijk mogelijk voorleggen. Wij nemen dan binnen 48 uur (voorbereid) contact met u op en zullen uw vraag dan zo goed mogelijk beantwoorden. Ons e-mailadres;  info@de-eburon.nl

Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen, maar wij werken veel buiten, waardoor deze niet continu wordt bemand. Probeer het echter gerust. U kunt ook hier altijd een bericht achterlaten, en ook dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons bellen tussen 08:30 uur en 18:30 uur op telefoonnummer; 0497-513095

Mobiel kunt u ons bellen op nummer 0629202967, het nummer van Theo Smeulders. Ook deze telefoon wordt vanwege beperkt bereik, het moment en/of de aard van de werkzaam-heden niet altijd opgenomen. Let Op! Op anonieme nummers wordt sowieso niet gereageerd. Een bericht achterlaten is altijd mogelijk, en ook dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Dit geldt ook voor degenen die met reden, in eerste instantie, anoniem bellen.

U kunt ons, op afspraak, ook bezoeken. Wilt u ons iets toesturen per post, dan geldt hiervoor hetzelfde adres;

Domein De Kleine Witrijt/ Receptie
Kleine Witrijt 3a,
5571XE, Weebosch (gem. Bergeijk)

 

Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 17195057
Bankrekeningnummer /IBAN: NL05 RABO 0123526167

Recos Computers, IT partner van De Eburon     Recos Computers, IT partner van De Eburon